مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک متوفی

با سلام
پدر من چند ماه قبل فوت کردند. پس از فوت متوجه شدیم سند ملک ایشان گم شده .
پدرم در زمان حیات وکالت فروش خانه را به مادرم داده بودند.
الان مادرم میتواند سند المثنی را به نام خودش بگیرد ؟
ایا برای دریافت سند المثنی و قبل از فروش خانه هم باید مالیات بر ارث ملک را پرداخت کنیم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وکالت با فوت باطل میگردد. انحصاروراثت اخذ و تقسیم ترکه کنید یا به احدی از وراث وکالت کاری دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فوت کند که کلا وکالت باطل میشود و باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواشت تقسیم ترکه دهید و مالیات بر ارث هم زمان نقل و انتقال اموال باید داده شود