مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرهنگیان در صورت معافیت از رزم

سلام من در خدمت سربازی به علت مشکل قلبی معاف از رزم شدم و الان میخوام کنکور بدم واسه فرهنگیان.
میخواستم ببینم بعد از قبولی کنکور برای گزینشم مشکل پیش نمیاد چون معاف از رزمم

پاسخ ها :

استخدام فرهنگیان در صورت معافیت از رزم گزینش فرهنگیان استخدام معاف از رزم