مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کیفری خونواده

سلام پدر من ب جرم قتل غیر عمد دو نفر تو زندان داداشمم ب جرم قتل عمد زندان
من امسال کنکور دارم میخام اگ اوردم برم فرهنگیان
میخاستم ببینم سابقه خونوادم میتونه رو میزان قبولی منم تاثیر بزاره؟

پاسخ ها :

علی یاری

جناب آقای علی یاری :

سلام،باتوجه به شخصی بودن مجازاتها هیچ تاثیری به قبولی شمانداره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قانونا نباید تاثیر گذار باشد
اما بله متاسفانه در رویه اثر گذار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید شخصیت خودتان از همه مهمتر هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر در زمان گزینش موثر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتاً نه، چون جرم و گناه پدر و برادر به شما ربطی ندارد اما متاسفانه ممکنه تاثیر بزارند که در این صورت میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ با توجه به اصل فردی بودن مجازات ها ، نبایستی مجازات دیگران باعث ممنوع الخدمات شدن شما شود . به دلیل این که شما هیچ اقدام مجرمانه ای را به انجام نرساندید تا بخواهید مجازاتی به مانند مجازات تبعی را متحمل بشوید‌.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

خیر
سوسابقه هیچکسی (حتی نزدیکترین افراد خانواده) کوچکترین تاثیری در امکان ادامه تحصیل شما نداره موفق باشین

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

در صورت ایجاد مشکل از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ارتباطی با سابقه شما نداره و اگر شما سابقه کیفری نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اصولا خیر. بستگی به نظر هسته گزینش دارد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام سوال شما حقوقی نیست ،بستگی به ارگان مربوطه دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور
سلام. نخیر بهیچ وجه .براساس قاعده شخصی بودن جرم شما نباید بواسطه پدر یا برادرتون مجازات بشید واز خدمات آموزس بهرمند نشود. امیدارم که در کنکور موفق شوید.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

جرائم اعضای خانواده هیچ ارتباطی به شخص غیر مرتکب ندارد، ولی ممکن است واحد های گزینش در تحقیقات محلی ایراداتی بگیرند.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله دوست عزیز یکی از مراحل استخدام ادارات و ارگانهای دولتی آیتم گزینش هست که وضعیت خانواده درش موثر هستش موفق باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام قانونانباید تاثیر گذار باشد ولی متاسفانه در رویه استخدامی وگزینش هراحتمالی وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
خیر با توجه به غیر عمدی بودن جرم تاثیری ندارد ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در قبولی کنکور خیر اما در گزینش بله محتمل است