مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دندانپزشک

سلام من یکی از دندان های جلو بالا نیاز به ترمیم داشت دکتر گفت که برات با مواد کامپوزیت درستش میکنم
چهل روز بعد یه طرف مواد شکست و ریخت برام رایگان مجدد درست کرد دوباره بعد تقریبا سه ماه شکست
زنگ هم زدم گفت باید مراقبت میکردی
بخوای درست کنی هزینه میشه یک میلیون پانصد
آیا میتونم ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً کار دندان همیشگی نمی‌باشد نیاز به مراقبت دارد و با توجه به اینکه یک بار برای شما به صورت رایگان انجام داده است به نظر نتیجه امکان پذیر نباشد اما در هر صورت می‌توانید شکایت خود را داشته باشید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اصولا به جایی نمیرسد چون هیات پزشکی هم رای به مراقبت میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر بتوانید قصور پزشکی ثابت کنید شکایت نتیجه خواهد داشت در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است که به پزشک دیگری مراجعه کنید شکایت راهگشای شما در این مورد نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به پزشک دیگری مراجعه کنید و جهت شکایت به نظام پزشکی مراجعه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درصورت اثبات قصور میتوانید هزینه ترمیم بگیریذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
جنس این مواد به همین صورت است و شما باید رعایت نماید