مشاوره حقوقی رایگان - دندانپزشکی

با عرض سلام و خسته نباشید ، من چند وقت پیش برای ارتودنسی به دندانپزشک مراجعه کردم و ایشون 15 میلیون تومان بابت ارتودنسی تنها یک فک از من گرفتن اما بعد از چند روز برای دندان های من فقط ریتینر که یک وسیله ارزان است و حدودا نهصد هزار تومان میشود قرار دادند و وقتی از ایشان در مورد ارتودنسی پرسیدم زیر بار نرفتند و گفتند هزینه ارتودنسی حداقل بیست تومان میشود و این هزینه 15 میلیونی فقط برای ریتینر بوده آیا امکان شکایت از ایشان در صنف دندانپزشکان را دارم ؟ ممنون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
بله میتونید شکایت کنید و اگر شاهدی دارین اثبات کنین و نهایتا هزینه که صرف اون دستگاه شده و دستمزد کسر و الزام داره مابقی رو برگردونه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با استناد به شهادت شهود و سایر ادله شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به سازمان نظام پزشکی مراجعه نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با استناد به ادله محکه پسندشکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استناد به شهادت شهود و سایر ادله شکایت نمایید