مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل رایگان

وکیل رایگان میخوام کجا مراجعه کنم؟با چه شماره ای تماس بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به واحد معاضدت دادگستری های شهرتان مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
به کانون وکلا مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا اگر زیر پوشش کمیته امداد یا بهزیستی هستید با داشتن نانه معتبر از ارگان مربوطه میتونید یک بار وکیل رایگان داشته باشید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلامودرود اگر ایثارگرید میتونید اگرم نیستید از طریق مرکز یا کانون وکلا میتوانید وکیل بگیرید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید به کانون وکلای دادگستری شهر خویش مراجعه و اگر شرایط اخذ وکیل معاضدتی را داشته باشید کانون وکلا اقدامت لازم را انجام خواهد داد.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر باید ابتدا استشهادیه مبنی بر اینکه وضع مالی پایینی دارید از معتمدین محل تهیه کنید سپس از طریق مرکز استانتون به مرکز یا کانون وکلا مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از واحد معاضدت دادگستری های شهرتان درخواست کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دعوا دارد...
به اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری یا مرکز مشاوران قوه قضائیه رجوع کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کانون وکلا یا مرکز وکلای قوه قضاییه موضوع پیگیری شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به معاضدت کانون وکلا در صورت اثبات اینکه معسر هستین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به کانون وکلا مراجعه نمایید و درخواست بدهید