مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه در قبال طلاق

زوجه از زوج بابت عسر و حرج بودن شکایت طلاق می‌کند طرفین در دادگاه حاضر می شوند زوجه بخشی از مهریه خود را در قبال طلاق ابرا می کند و زوج در قبال ان مبلغی پول و حق طلاق ب زوجه می دهد حتی دادگاه هم در رای در صورت استنکاف زوجه برای پرداخت آن مبلغ وجه التزام برای زوجه جهت پرداخت آن مبلغ در نظر می گیرد دادگاه به زوج مکلف می کند مبلغ را در موعد مقرر در دفترخانه به زوجه هنگام صیغه طلاق تحویل دهد حال سوال اینجاست اگر زوجه که دادگاه بدان 3 ماه وقت برای طلاق داده اقدام نکند مجددا مهریه به حالت اول بر می گردد؟یعنی زوجه منصرف از طلاق بشود ابرا انجام شده از بین می رود ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم اجرا نشود توافق اعتباری ندارد و زوجه می تواند مهریه خود را مطالبه کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله توافق فی مابین اعتبار ندارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

زوجه در صورت عدم اسقاط حق رجوع به مابذل را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
خود شما میتوانید به دفترخانه طلاق مراجعه و به زوجه ابلاغ خواهد شد و در صورت عدم حضور ، صیغه طلاق جاری خواهد شد