مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند موتور سیکلت توسط فروشنده

سلام من که موتور مدل 93 خریدم 35 میلیون 29 میلیون کارت کشیدم و قرار شد ماه بعد که 6 میلیون بیارم و سند و به اسمم بزنه الان 7 ماه که مارو اسیر کرده اخرشم میگه موتور ورثه ای ولی اول معامله هیچی نگفته بود.الانم موتور و برگه سبز و 2 برگه دیگه کمپانی دسته منه ولی به نام من نیست ولی 3 تا برگه تردد 1 ماه دارم ولی قولنامه در مغازه فروشنده هس به خدا پیک موتوریم میگه این سواد نداره هیچ غلطی نمیتونه بکنه تورو خدا چیکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح دعوی الزام به تنظیم سند و اثبات عقد بیع دردادگاه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام میتونید از طریق الزام به سند رسمی اقدام نمایید