مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند موتور سیکلت توسط فروشنده

سلام عرض ادب خسته نباشید ی سوالی داشتم من حدود دو هفته یک موتور خریدم
یک مشکلی داشتم چک بهش دادم طرف گفتش باید چک پاس بشود تا اون موقع سند دستم میمونه کارت موتور نداشت طرف خودش تازه خرید بود الان دارد اذیت می‌کنه امروز فردا می‌کند و من هم یک قولنامه نوشتم باهاش امضا اثر انگشت ازش با شاهد داشتم اگر نیاد میتونم با شکایت کردن به جای برسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله ولی متن را باید متخصص بررسی کند تا راه درست و سزیع جلوی پایت بگذارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ بر اساس مفاد قولنامه می‌توانید نسبت به شکایت اقدام نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام را نیز ثبت نمایید