مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک

با سلام - بنده یک مغازه در تاریخ 1401/4/20 خریداری کردم و موعد تحویل ملک 1402/8/5 بوده - بنده تمامی تعهدات خودم رو نسبت به فروشنده انجام دادم الان 8تا از مابقی چک های من نزد فروشنده مونده که هنوز پاس نشده و ایشان چک ها رو انتقال به شخص دیگری داده - سر موعد تحویل رفتم دفتر املاک برا تحویل وبرگه عدم ساخت رو از ایشان گرفتم - متاسفانه حتی ارماتوری هم که ریخته بودن روبازکردن بردن - ایا الان بنده با شکایت میتونم جلو پاس شدن مابقی چک ها سر تاریخ خودشون رو بگیرم؟ یک اظهارنامه تحویل ملک البته برا سازنده فعلا فرستادم که جوابی ندادن- الان باید الزام به تحویل و دریافت خسارت دیرکرد روزانه انجام بدم یا اقدام دیگه ای هم لازم است با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک پیش فروش است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس جلو چک ها را ببندید و علیه فروشنده طرح دعوی کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط قرارداد بایستی دادخواست مناسب تقدیم کنید برای چک ها راهی متصورنیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد و شروط قراردادی به دقت مطالعه شود

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بستگی به قرارداد دارد باید قرارداد برسی شود

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

مغازه ای که شما خریدید بصورت پیش فروش بوده که هنوز مالکیت فروشنده تثبیت نشده بوده ومیتونید شکایت کلاه برداری وتحصیل مال از طریق نامشروع علیه سازنده بنمایید واز لحاظ حقوقی
شما ابتدا یک تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدید برای بررسی وضعیت ملک وکار وهزینه انجام شده وسپس دادخواست الزام به انجام تعهد ومطالبه وجه التزام را انجام دهید
ضمنا در صورت انتقال چکهای سررسید نشده به غیر میبایست چکها در موعد مقرر پرداخت شود