مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر چک برگشتی

اینجانب چک به مبلغ 70نومان دست شوهرم داشتم به تاریخ 31/1/1398 که پارسال به دلیل دعوا خانوادگی چک را به عمویش داد و 12/12/1401 به اجرا گذاشت هم اکنون توانستم پول را جور کنم الان ایا پول را به حساب بریزم ایشان نرود وصول کند من چه باید بکنم
ایا تاخیر و تادیه چک از تاریخ چک حساب میشود یا از تاریخ برگشت چک ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت از تاریخ چک محاسبه میشود شما حساب را پر کنید و یکسال مسدود کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید
و خسارت تاخیر تادیه از سررسید چک محاسبه خواهد شد
از بابت خسارت تاخیر تادیه ، اگر دارنده چک ، در سررسید چک ، چک را برگشت نزند شما میتوانید به قاعده اقدام استناد نمایید
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و قبلاً جواب داده شده است‌.

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
شما مبلغ را به حسابتان واریز و اظهارنامه ای جهت وصول وجه چک برای همسرتان و عموی ایشان ارسال کنید. خسارت تاخیر در صورت اقامه دعوی از سوی دارنده از تاریخ چک محاسبه می شود. اگر چک را به اجرا گذاشته اند به واحد اجرای اجکام مراجعه و مبلغ چک را پرداخت و اصل چک و اصل گواهینامه عدم پرداخت آنرا همان موقع تحویل بگیرید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام از تاریخ مطالبه حساب میشود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه مبلغ را پرداخت کنید و لاشه چک را تحویل بگیرید صرف مبلغی که پرداخت میکنید کفایت میکند اما چنانچه از طریق دادگاه وصول گردد با توجه به گذشت چند سال از تاریخ سررسید چک قطعا باید مبلغی بسیار بیشتر از مبلغ چک پرداخت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خسارت از تاریخ سررسید است به محل اجرای احکام مراجعه و پرداخت کنید و یا پر کردن حساب را از طریق اظهارنامه اطلاع دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل کرده باشد خسارت تاخیر تادیه از تاریخ چک تعلق می‌گیرد.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام و عرض ادب ... مبدا محاسبه خسارت تاخير تاديه بر مبنای نرخ تورم تاريخ چک است. برای جلوگیری از اخذ تاخیر تادیه برای بعد ،پرداخت چک و توافق با دارنده چک پیشنهاد می گردد...

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

از طریق اجرای احکام اقدام کنید
تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک خواهد بود

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مبلغ چک را به حساب دادگستری واریز کنید.
از تاریخ سررسید چک

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارسال اظهارنامه به عمو و همسرتان �‌توانید اعلام کنید وجه چک را در حساب موجود دارید و در این صورت طبق قاعده اقدام حتی در صورت برگشت چک ایشان نمی‌تواند از باب خسارت تاخیر تدیه از شما مبلغی دریافت دارد

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

وجه را یا با مراجعه به اجرای احکام ، به حساب دا گستری واریز کنید ويا به حساب خود خواهان پرونده واریز کردین . قبض واریزی را به موجب لايحه الکترونیکی ضمیمه پرونده کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام وقت بخیر تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک محاسبه میشود ... بهتر است پول را به حساب بانکی تان واریز و بلوکه کنید و اظهانامه بدهید که با مراجعه به بانک وصول کنند بعد از آن داوخواست استرداد لاشه چک بدهید