مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک

باسلام. بنده در سال 89 یکفقره چک به مبلغ 3 و نیم میلیون تومان صادر کردم. امسال اقدام کرده. شهرستان سکونت بنده در حساب کاربری ثنا و همچنین بانک عامل واحد بوده اما خواهان از شهرستان دیگه دادخواست داده چون دور بود نرفتم و لایحه دادم. نه تنها ماده 11 قانون آیین دادرسی مدنی رو نادیده گرفتن بلکه مرور زمان بر تاخیر تادیه رو از سال 89 اعمال میکنن. اعتراض تجدید نظر هم موثر نبود و رای شورا رو تایید کردن. چاره ای هست؟ قبل از اینکه بره اجرا خلاف شرع بین بدم؟ دادخواست ابطال چی؟ موثر هست یا فقط خلاف شرع بین؟ اصلا غیر اینا که گفتن راه حل دیگه ای هست؟ باتشکر.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
رأی بر خلاف شرع بین نیست . شما مسئول پرداخت وجه و خسارات تأخیر تأدیه هستید ‌.

یک وکیل :

با سلام
رای صادره صحیح است تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به بدهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی امکان قبول اعاده دادرسی مستند به ماده 477 بسیار کم است بنابراین توصیه می گردد دادخواست اعسار و تقسیط دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر مدرکی دال بر پرداخت دارید که اعتراض کنید آور خیر دادخواست اعسار بدهید چونکه از تاریخ اثبات اعسار خسارت تاخیر به آن تعلق نمی گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رای دادگاه صحیح و قانونی است

و اعاده دادرسی امکان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ابن اوصاف رای صحیح است و خلاف بین شرع نیست. میتوانید دادخواست اعسار دهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام راهی ندارید و رای قطعی شده

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
نتیجه قابل پیش بینی نمي باشد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه خلاف شرع بین فایده دارد و نه دادخواست ابطال باید پرداخت کنی یا اینکه طرف را راضی کنی کمتر بگیره و پرونده نره اجرای احکام

یک وکیل :

امکان پیش بینی نتیجه وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رأی بر خلاف شرع بین نمی باشد شما مسئول پرداخت اصل چک و خسارات تأخیر تأدیه هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم به درستی صادر شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نسبت به رای قطعی اعاده دادرسی در صورت داشتن مدرک جدبد و خلاف بین شرع امکان دارد.