مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام. من چکی دادم به شخصی که سرتاریخ برگشت نکرده و حدود 4سال است که از تاریخ چک گذشته و حدود 6ماه پیش انرا برگشت کرده ایا تاخیر تادیه به ان تعلق میگیرد و حکمش چیست ؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. بعضی دادگاهها خسارات دیر کرد را از تاریخ چک میزنند بعضی از تاریخ برگشت و در هر دو مورد حکم داریم. حالا بسته به نوع حکم صادره شما هم میتونید اعتراض کنید تا ببینیم تجدیدنظر چه حکمی خواهد داد اگر هم حساب نکردند که احتمالا اون طرف اعتراض می کند . به هر حال اگر با ایشان روی مبلغی به توافق برسید بهتر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله خسارت چک از تاریخ صدور ان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به رای وحدت رویه از تاریخ سررسید چک محاسبه می گردد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
چون ایشان به صورت عمدی مطالبه نکرده با وجودی که تاخیر تادیه از زمان سررسید هست دادگاه میتواند از تاریخ مطالبه تعیین سررسید بکنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از تاریخ برگشت زدن چک ،
خسارت تاخیر تادیه ،
تعلق خواهد گرفت

فرزانه مددی زاده

سرکار خانم فرزانه مددی زاده :

با سلام.از تاریخ صدور تاخیر تادیه محاسبه میشود و ملزم به پرداخت هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تاریخ صدور چک باید تاخیر تادیه محاسبه گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله تعلق میگیرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

بله تعلق میگیرد. تاخیر تادیه از زمان تاریخ سر رسید چک می باشد.

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

سلام، بله خسارت تاخیر تادیه به ان تعلق میگیرد، فقط از طریق حقوقی می تواتید اقدام کنید