مشاوره حقوقی رایگان - ملک فروخته با سلامت عقلی نداشتم

نداشتن سلامت عقلی در اثر روانگردان ملکی بفروشم به نصف قیمت چکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم تعادل روان خود را در هنگام معامله اثبات کنید که کار سختی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر واقعا ملک را به نصف قیمت فروخته باشید امکان فسخ قرارداد از بابت خیار غبن افحش وجود خواهد داشت
و شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ ارسال نمایید
و بعد دادخواست فسخ قرارداد بیع اقامه نمایید
و ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید جزئیات بیشتری را بدانیم تا بتوانیم ملک شما را پس بگیریم اینکه از طریق حقوقی وارد شویم یا کیفری بستگی کامل به نوع قرارداد شما دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این نقل و انتقال باطل است و از طریق مرجع قضایی نسبت به دادخواست ابطال اقدام بفرمائید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر ثابت کنید معامله باطل است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه قیمت واقعی و قیمتی که قرارداد نموده اید اختلاف فاحش داشته باشید نیازی به اثبات نداشتن سلامت عقلی نیست و میتوانید با ارسال اظهارنامه و متعاقب آن مراجعه به دادگاه اقدام به فسخ قرارداد نمایید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

در صورت اثبات نبود سلامت عقلی در زمان انجام معامله و با تاکید بر غبن افحش -اختلاف فاحش قیمت فروخته شده با قیمت عرفی زمان معامله- می توانید از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه فسخ ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید...

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثبات اینکه اون لحظه روانگردان مصرف کردید و پای معامله نشستید �کل هست با این حال می‌توانید به علت فقدان قصد اقدام به اعلام بطلان معامله نمایید و به اسناد و مدارک وقراین واپضاع و احوال مورد معامله و شهودی استناد کنید
اما اگر در آن جواب نگرفتید مجدد به علت اعمال فسخ و خیار غبن فاحش چون می‌گید نصف قیمت فروختم اقدام کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

برای اثبات سلامت عقلی درخواست حجر و مراجعه به پزشکی قانونی بدین که سخته ..‌ ولی میتومید با استناد به خیار غبن فاحش تقاضای فسخ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایید در زمان معامله افاقه و سلامت جسم و روح نداشته‌اید امکان بطلان آن وجود دارد