مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقدار دیه

سلام من 17 سالمه و خواهرم 11 سالشه دو ماه پیش تصادف کردیم تو این تصادف بینی خواهرم شکست و من هم ابروم پاره شد 12 تا بخیه خورد و لب بالام هم از بیرون به داخل پاره شد که 9تا بخیه خورد و بینیم هم شکست که بعد از اینکه جا انداختم هم حالت کج پیدا کرد ولی پزشک پزشک قانونی وقتی بهش گفتم قبول نکرد در صورتیکه پزشک خودم تائید کرد که بینیم کج شده میخواستم بدونم چه مقدار دیه برای آسیب های من و خواهرم تعیین میشه؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام نوع جراحات و درصد دیه آن در گزارش پزشکی قانونی می آید و اگر نسبت به گزارش پزشکی اعتراضی دارید در شعبه رسیدگی کننده پرونده در دادسرا نسبت به آن به صورت مکتوب اعتراض کنید.