مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در آزادراه

با سلام
بنده سه روز پیش تصادفی در آزادراه داشتم.سرعت مجاز و در لاین سرعت. کودکی از مادرش جدا شد و پرید جلوی ماشین و متأسفانه به آینه بغل من برخورد کرد و الان سطح هوشیاری پایین و احتمال فوت وجود دارد. کروکی اولیه من را کاملا بی تقصیر تعیین کرد. چون آزادراه بود. اما خانواده ی ایشان برای دریافت دیه به من پیشنهاد قبول تقصیر دادن و وقتی قبول نکردم اعتراض به کروکی زدن.و بنده را در پاسگاه تهدید کردند و توهین کردن. میخوام بدونم تا چه حد میتونن اعتراض بزنن و پرونده را کش بدهند؟ چون اتومبیل بنده ترخیص نمیشه. و من هم ساکن استان دیگری هستم. عمدا قصد دارند من را آزار بدهند تا قبول کنم.در حالیکه من واقعا تقصیری ندارم در این حادثه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تعیین شعبه در دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مقصر حادثه براساس نظر کارشناس مشخص می شود و شما بعد از وصول نظریه کارشناسی می توانید ظرف 7 روز نسبت به آن اعتراض کنید.
بعد از تشکیل پرونده می توانید برای رفع توقیف اگر شرایط مهیا باشد، اقدام نمایید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود تحت هیچ شرایطی تقصیر را بر عهده نگیرید ، میتوانید برای کمک بیشتر و حل موضوع درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید