مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوجه در ازدواج موقت

با سلام
من حدود 6سال با یک خانم ازدواج موقت دارم.چند وقتی میشه ک فهمیدم با یک نفر دیگه ای هست.
من میخواهم تمام کنم.اما این خانم الان جلو افتاده رفته از من شکایت مبنی بر ترک انفاق و توهین و فحاشی.
حدود یکسال هم طبق سندی که هست وقتمون مانده.لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام البته در عقد نکاح موقت شما میتوانید مدت را به زوجه بذل کنید و نفقه ای به زن تعلق نمی‌گیرد و شکایت ترک انفاق فاقد جایگاه قانونی بوده و تبریه خواهید شد اما درخصوص توهین هم اگر دلیلی ارایه نماید معمولا جزای نقدی در حق دولت تعیین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه بقیه مدت را به زوجه ببخشید
نفقه در عقد موقت تعلق نمی گیرد مگر اینکه در صیغه نامه شرط شده باشد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در عقد موقت نفقه وجود ندارد و شما با بذل مدت می توانید به عقد موقت خاتمه دهید.
در مورد توهین و فحاشی اگر دلایل کافی داشته باشد می تواند شکایت کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ترک انفاق بی نتیجه است
ولی اگر دلیلی مبنی بر توهین داشته باشد محکوم به جزای نقدی میشوید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر در ازدواج موقت نفقه تعلق نمیگیرد بذل مدت از طرف شما امکان پذیر است اما مهریه وی باید پرداخت گردد مجازات توهین در صورت اثبات شلاق یا جزای نقدی است که معمولا جزای نقدی در نظر گرفته میشود و معادل 6 تا 24 میلیون تومان است