مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوجه در ازدواج موقت

سلام عرض ادب ایا در صیغه موقت ما میتونیم اقدام برای پرینت مکالمه و پیامک زوجه رو بگیریم ؟؟؟صیغه در دفتر خانه انجام شده .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اصولا چنین دستوری کلا صادر نمی‌شود
مگر تحت شرایطی خاص…..

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

سلام علیکم
با دستور قضائی تحت شرایطی امکانپذیر است به شرط اعلام جرم در مراجع قضایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت دادگاه دستور پرینت مکالمات و پیامک هارو می دهد.
برای شماست باید دلیل کافی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مرجع قضایی دستور گرفتن پرینت پیام ها و تماس ها را بدهد