مشاوره حقوقی رایگان - سلام به همه وکیل های عزیز خدا کمکتان کند که ما روستایی ها کمک میکنید

سلام. من از استان کرمان در شهرستان های جیرفت و عنبراباد در روستا زندگی میکنم با مادر 85 ساله ام . یک سال بیشتر هست یک وانت مدل 88فروختم 50ملیون و نمایشگاه ماشین گفت وکالت 5ماه بده بچه اش مریض من هم وکالت دفترخانه نوشتم وباکل مدارک دادم تحویل الان بخدا قسم از 5ماه بال یکسال بیشتر هست هرچرا خلاف می‌کند پیامک برایم می‌آید و زنگ میزنم جواب من را نمی‌دهد. تا الان از بس خلاف کرده که بالای 5ملیون و بدهی هم دارد فقط تعویض پلاک کند توقیف هم جیرفت رفتم گفت به اضافه ده که توقیف زدم هنوز معلوم نیست محبت کن جوابم بده پلاک وانت بار ....ت پلاک بم چون سال 88 تعویض پلاک جیرفت خراب و بسته بود . راهنمای ام کنید

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از طریق دادگاه درخواست توقیف و فک پلاک نمایید.