مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وجه چک

باسلام بنده با شخصی درکارخریدوفروش سهام مشارکت کردم ایشان به من پول میداد و من درقبال آن چک به ایشان دادم. بعدازمدتی ورشکسته شدم و کم آوردم وچکهایم را به اجرا گذاشت. دردادگاه بابت 349میلیون تومان چک برگشتی محکوم به پرداخت مبلغ بالای یک و پانصد شدم. اعسارم پذیرفته شد والان بصورت قسطی مبلغ را میدهم. بنده درمراحل کار با طرفم مبلغ حدود 300میلیون تومان در زمانهای مختلف به وی پرداخت کردم و این رسیدها را درتمام مراحل دادگاه به دادگاه ارائه کردم اما متاسفانه دادگاه آنها را لحاظ نکرد وبنده رامحکوم کرد. خواهش میکنم راهنمایی فرمایید چگونه میتوانم اینهمه واریزی را که به طرفم پرداخت کردم و چکهایم را پس نگرفتم ، دردادگاه ثابت کنم. باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای جداگانه مطرح بفرمائید و نسبت به مطالبات خود اقدام نمائید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید