مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری همسر متوفی

با سلام.
خانمی هستم که شوهرم بازنشسته بوده و مستمری از تامین اجتماعی دریافت میکرده که ابتدا از شوهرم طلاق گرفتم و شناسنامه ام مهر طلاق خورد ولی بعد از مدتی مجددا با هم عقد دائم کردیم و یک ماه بعد از عقد ، شوهرم فوت کرد و هنوز شناسنامه ام همان شناسنامه قبلی با مهر طلاق هست و سند ازدواج هم دریافت نکردم. در چه صورت میتونم حقوق شوهرم را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً نسبت به اثبات عقد مجدد دائم اقدام نمائید تا بر اساس آن، از مزایای مستمری همسر متوفی خویش بهره‌مند شوید.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود
عقدنامه رو به تامین اجتماعی ببرید ابتدا در پرونده اضافه شود.

سپس درخواست اصلاح شناسامه از ثبت احوال کنید.

مشکلی هم ندارید نگران نباشید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام چطور عقد کردید جایی ثبت کردید یا خیر توضیح بیشتر و تلفنی میطلبد

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ دادخواست اثبات عقد نکاح بدهید و حکم بگیرید و بعد به استناد آن مستمری را دریافت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ با ارائه مدارک مبنی بر ازدواج دائم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا می بایست مدارک و ادله خود مبنی بر این که در زمان حیات همسر دائمی آن مرحوم بوده اید .جهت اصلاح شناسنامه به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید .

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به دفتر ازدواج که مجددا عقد کردید مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک را به محل بازنشستگی زوج ببرید تا بررسی شود

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام اگرعقددرزمان وقوع عقد در دفترخانه ثبت شده باشد می توانید برمبنای آن سندازدواج دریافت ودرشناسنامه هم ثبت شود ولی اگرعقد در دفتر ازدواج به ثبت نرسیده باشدشماباید دادخواست اثبات وقوع عقد دایم در دادگاه خانواده مطرح نموده پس از اثبات در دادگاه می توانید پیگیردریافت مستمری شوهرمرحومتان باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا زوجیت خود را در دادگاه ثابت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با اثبات واقعه ازدواج. پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابتدا از اداره مربوطه پیگیری کنید کارشناسان مربوطه در اداره حضور دارند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اثبات نمایید همسر متوفی بوده اید