مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل از دست بینایی حین خدمت

سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم
پدر من 27 ماه تو منطقه جنگی بوده دوران خدمتش و الان بعد از چند سال بینایی اش را از دست داده و تشخیص دکتر اینکه چشماش شیمیایی شده از نوع گاز خردل آیا درصد جانبازی بهش تعلق میگیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که درصد جانبازی به ایشان تعلق خواهد گرفت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است
از طریق اداره امور ایثارگران پیگیری کنید

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود بله
کمیسیون های بنیاد بررسی میکنند و اگر ادعا شما درست باشه درصد جازنبازی لحاظ میشه

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به یگانی که اعزام شده به جبهه سپاه یا ارتش مراجعه وبه کمیسیون بدوی وعالی میفرستند درصورتیکه تشخیص به شیمیایی بود مجددا در یگان کمیسیون میگیرند سپس به بنیاد شهید میفرستند وانجا نیز مجددا کمیسیون گرفته میشود

محمد علی جعفری پور

جناب آقای محمد علی جعفری پور :

سلام
باید روند اداری و تائیدیه ها طبق دستورالعمل بنیاد سپری گردد.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ مواردی مثل شما اختلافی است و بسته به تشخیص پزشکی قانونی و احراز شرایط دارد، اقدام موثر کنید ان شا... نتیجه مطلوب حاصل شود.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ به واحد ایثارگران یگان مربوطه مراجعه کنید .در صورت تاییدکمیسیون پزشکی بله

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ مورد اختلافی است و باید درخواست بدید و پزشکی قانونی تشخیص دهد و...

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست شرکت در کمیسیون پزشکی مطرح کنید، درصورت تایید امکان پذیر است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمالا بله از طریق بنیاد امور ایثارگران پیگیری کنید