مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از حساب

سلام
پارسال با شخصی در تلگرام آشنا شدیم ک خواستن براشون ارز بخریم و به ولتشون بفرستیم و در ازاش درصدی بگیریم ما هم بی تجربه انجام دادیم سه مرحله پول واریز شد دوبار ارز خریداری شد و فرستادع شد در‌مرحله سوم متوجه شدیم کلاهبرداریه و دیگه خرید انجام ندادیم و پول هم در حساب موند و درگیری لفظی با اون شخص داشتیم ک میخواست مبلغ رو برگردونیم ما برنگردونیم و حسابمونو مسدود کردیم بعد چند وقت ازمون تو چند تا استان مختلف شکایت شد ک با مدارکی ک فرستادیم تبرئه شدیم ولی قاضی استان اردبیل مارو محکوم کرده و مدارک مارو قبول نکرده و‌ما بخاطر دلایلی نتونستیم حضوری بریم از ظریق لایو جلسه دادگاه برگذار شد و طی چند بار تحدید نظر و ... قاضی مارو محکوم کرد و رای قطعی دادن ،
الان چیزی ک برای ما مهم هست اینکه جدای از اینکه باید مبلغ شاکی پرداخت بشه آیا برای ما سوپیشینه میشه؟ اگه بله چه مدت و امکان رفع اثر هست؟
آیا میتونیم دوباره به رای قطعی تجدید نظر اعتراض بزنیم؟
آیا با حضور یافتن محضر قاضی امکان هست تاثیری صورت بگیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت قطعیت رای قابل اعتراض نیز. مگر درموارد خاص که نیازمند بررسی پرونده است.
بله. مدت رفع سو اثر بستگی به میزان ونوع مجازات مندرج در رای قطعی دارد.
خیر.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رای قطعی شده خیر مگر مدرک جدیدی جهت اعاده دادرسی ارائه دهید.نیاز به بررسی بیشتر است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر چون رای قطعی صادر شده تنها راه اعاده دادرسی ماده 474 یا 477 است که دشوار است هر سابقه ای سو پیشینه نیست مجازاتهای تبعی شامل حبس بالای دو سال سوسابقه محسوب می شود