مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر زیاد در دادن عکس های عروسی

سلام من ماه دیگه ، یکسال از عروسیم خواهد شد ولی هنوز عکس ها مون رو تحویل نگرفتم. همش میگفتن هفته دیگه آماده میشه بیست روز دیگه بهتون تحویل می‌دیم ولی هنوز خبری نیست الان جواب پیام های من رو نمیدن .
عکاس ها نباید سر یه زمان مشخصی عکس هارو تحویل بدن هیچ قانونی برای این دیر کارشون نیست؟ فکر میکنن که هر وقت دوست داشتن میتونن عکس های مردم رو بدن؟!
الان من به نظر شما چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
شما باید تاریخ تحویل عکس هارا در قراردادتون مشخص میکردین، اگر مشخص شده الزام به ایفای تعهد رو‌مطرح کنین، در صورت عدم وجود تاریخ معین در قرارداد نیز همین دادخواست را به استناد عرف و ارجاع به کارشناس مطرح بفرمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بستگی به توافق و در مهلت زمانی متعارف