مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر زیاد در دادن عکس های عروسی

سلام من همین ماه یکسال از عروسیم شده ولی هنوز عکس هامون رو تحویل نگرفتم
همش میگفتن هفته دیگه ده روز دیگه بهتون میدیم. حدود چهار پنج این حرف رو گفتن و هی میگفتن حتما هفته دیگه بهتون میگیم و فلان منو هی میپیچونن.
الان هر چی بهشون پیام میدم جواب نمیدن.
آخه عکاس ها نباید سر یه مدت زمان مشخصی عکس های مردم رو آماده کنند و تحویل بدن. فکر میکنند هر موقع که دوست داشته باشند میتونند این کارو انجام بدن؟
هیچکس برای این دیر کردشون به آنها نظارت نداره؟
الان به نظر شما من چیکار کنم

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
در ابتدا قرارداد فی مابین مهم است
و گرنه در صورت دیرکرد خارج از قرارداد و عرف می توانید از اتحادیه مربوطه و یا دادگاه پیگیری کنید
در صورت لزوم می توانید از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز عرفاً عکس های عروسی با تاخیر تهیه می گردد اما اگر شما با عکاس قراردادی تنظیم کردید به قرارداد مراجعه مطالعه وطبق شرایط از عکاس با مسالمت مطالبه کنید ودرصورت عدم تحویل بدوا از طریق دفاترخدمات قضائی اظهارنامه رسمی برایش ارسال کنید ودر نهایت ودر صورت عدم اجرای تعهد خود شما می توانید از طریق مراجع قضائی الزام به اجرای تعهد اورا بخواهید که فرآیند اقدام را متذکر شدم امادر پایان توصیه می نمایم بنحو مسالمت آمیزی موضوع را با درایت مدیرت کنید موفق باشید.