مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد سند ملک

سلام
ملکی در شمال خریده ام و پس از گذشت 2 سال علیرغم پیگری های فراوان، هنوز فروشنده برای دریافت انشعابات، پایان کار و سند اقدامی نکرده. ساکن تهران هستم. آیا می توانم در تهران از فروشنده شکایت کنم یا باید برای شکایت از وی به شمال بروم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید برای شکایت از تهران اقدام نمایید اما دادگاه محل وقوع ملک ساله به رسیدگی می‌باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از دفتر خدمات الکترونیک قضائی تهران می توانید دادخواست بدهید ولیکن دادگاه صالح شمال خواهد بود و جلسات رسیدگی در شمال تشکیل خواهد شد باید به آنجا بروید.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام از تهران شکایت خود را ثبت کنید پرونده به دادگاه صالح ارجاع خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از از تهران اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق قرارداد امکان شکایت هست از طریق دفتر خدمات قضایی محل‌اقامت به دادگاه محل وقوع ملک