مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر سفته

درود بر شما... بنده حدود هفت ماه پیش درخواست واخواست سفته دادم از شخصی که بدهکار بود و طی دو جلسه رسیدگی، و آوردن شاهد در نهایت قاضی رای به محکومیت پرداخت دیون داد که ایشان مجدد با مطرح کردن ادعاهای بی مورد از قبیل ربط دادن چند موضوع از جمله یک چک که صدور اجراییه زده و مبلغ آن را را دریافت نموده بودم و تهمت و ...درخواست تجدید نظر کردند و برای من ابلاغیه اومده که پاسخ بدم....... میخواستم بدونم دادگاه تجدید نظر به چه صورت است و آیا آوردن شاهد و یا مستندات دیگری لازم است؟ و اینکه چه مدت طول می کشد.. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی پاسخ تجدیدنظر خواهی را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.
دادگاه با توجه به لایحه طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که ما در دادگاه تجدید نظر جلسه حضوری نداریم صرفاً تبادل لایحه می‌باشد مگر اینکه خود دادگاه تصمیم بگیرد و برای شما جلسه بگذارد

مگر دادگاه تجدید نظر به مواردی رسیدگی می‌شود که در دادگاه بدوی رسیدگی و مورد حکم قرار گرفته

زمانی که ایشان تجدیدنظرخواهی می‌کند به شما مهلت 10 روزه داده می‌شود لایحه ایشان را مطالعه و نسبت به آن دفاع نمایید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام در مهلت مقرر پاسخی قوی تهیه و ارسال کنید. اصولا در تجدید نظر تبادل لوایح هست. ولی گاهی تشکیل جلسه نیز داده می شود.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام شما فعلا پاسخ لایحه ای را که طرفت از حکم دادگاه تجدید نظر خواهی کرده را باید بدید نه نیازی به شاهد نیست مگر اینکه پس از ارسال پرونده به تجدید نظر جلسه ای بذارم که آن موقع شما برای دفاع از خودت می تونی شاهد ببری

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

طی لایحه ای دفاعیات خود را ارسال کنید در مرجع تجدید نظر رسیدگی اصولا غیر حضوریاست