مشاوره حقوقی رایگان - دو مرتبه مطالبه یک سفته

با سلام
بنده ی سفته و رسید بابت سفت که بابت چه کاری بوده دادم به شریکم بصورت اماتت و ایشان مطالبه سفته رو کردن و رسید رو هم ارایه کردن و طی حکم قطعی بنده پرداخت کردم ایشون دوباره اومدن و مطالبه رسید رو جداگانه انجام داده الان من چیکار میتونم بکنم
امکان شکایت کیفری رو دارم و اگه هست به چه عنوان باید شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در پرونده مطالبه وجه با استناد به پرونده سفته دفاعیات خود را مطرح کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام مورد از موارد امر قضاوت شده هست در دادگاه عنوان ومدارک سفته وحکم را ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید نیز دادخواست متقابل بدهید

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام آن پرونده قبلی را که رسید داخل آن است را مستند قرار بدید که قبلاً بابت سفته و رسید اقدام کرده و محکومتون کرده پرونده را مطالعه می کنند اگر رسید داخل آن پرونده باشه محکوم میشه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرونده قبلی را مورد مطالعه قرار دهید اگر رسی در آن پرونده موجود باشد میتوانید آن را مورد استناد قرار دهید