مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به علت تخلف از شرط

سلام وقت بخیر سوال من این هست که دادخواست چک که قبل از رسیدگی مسترد شده است موجب اسقاط حق فسخ قرارداد می‌شود یا خیر؟ اگر می‌شود ماده قانونی ای دارد؟ قرارداد شرطی است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
نیاز به بررسی مفاد و شروط قرارداد است
با شرایطی خاص ، مطالبه وجه چک در ‌مراجع قضایی ، میتواند اماره بر پذیرش و قبول معامله باشد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما تخصصی است که میایست وکلا در این زمینه ورود کنند صرف سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل نهایی سوق نمی‌دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر آری
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.