مشاوره حقوقی رایگان - تخلف از شرط در قرارداد فروش خودرو

در دعوی تخلف از شرط معامله و استرداد مال منقول معنی رای صادره ذیل به چه معنی است؟
در دعوی استرداد خودرو به علت تخلف از شرط قرارداد و لزوم اثبات آن توسط خواهان با ارائه کپی سند مالکیت، قرارداد، گواهی شاهدین از کلانتری محل وقوع جرم، و استماع یکی از شاهدین و عدم حضور دیگر شاهد به علت عدم امکان حضور در تاریخ جلسه بدوی دادگاه بدین صورت رای صادر کرد: در خصوص دادخواست.. خواهان به طرفیت .. خوانده به خواسته استرداد خودرو.... برابر قرارداد فعلا به مبلغ 210000000 ریال بدین شرح که خواهان توضیح داده به موجب قرارداد مورخ ... اقدام به فروش یک دستگاه خودرو مدل .. به شماره انتظامی .. نموده ام. لیکن طبق قرارداد پس از مدت مقرر گردیده تو در و به مالک باز گردد ولی نامبرده و با توجه به حاضر بودن پول و با مراجعه به ایشان در تاریخ مقرر و با توجه به شهادت شهود از استرداد خودرو استنکاف نموده و نهایتا خودرو در اختیار نامبرده باقی مانده است. لذا به شرح خواسته تقاضای رسیدگی و صدور حکم را دارم. نظر به اینکه خواهان جهت اثبات اینکه پول اتومبیل جهت پرداخت به خوانده آماده بوده و ایشان از دریافت آن امتناع نموده است به گواهی گواهان استناد نموده است. دادگاه قرار استماع گواهی گواهان خوانده رد صادر و اعلام مینماید در جلسه رسیدگی مورخه.. صرفا یک گواه حاضر شده و گواه دیگر حاضر نشده و در امور مالی بد گواهی 2 مرد و با یک مرد و 2 زن اثبات میشود و خواهان صرفا یک نظر را معرفی نموده است و دلیل دیگری بر ادعا وی وجود ندارد و خوانده نیز منکر موضوع است و اصل بر صحت و لزوم قراردادهاست. لذا دعوای خواهان غیر ثابت تشخیص دادگاه با استناد به ماده 1257 قانون مدنی حکم بر بطلان دعوای خواهان رد صادر و اعلام مینماید رای صادره ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان ...میباشد. ( حال، با توجه به رای صادره لزوم بر درخواست استماع شهادت شهود در دادگاه تجدید نظر خواستار شوم ( امکان حضور در زمان مقرر دادگاه وجود دارد ) و یا دعوی جدید مطرح و خواستار استماع شهادت شهود شوم و یا لزوم توجه دادگاه به گواهی شهود در کلانتری که قبلا ارائه شده بود و نیز (صورت جلسه نهایی کلانتری که دال بر حضور شاهدین و شهادت آنها و نیز عدم حضور خوانده با وجود ابلاغ تلفنی به ایشان ) که قبلا ارائه نشده بود و مستندات مالکیت اینجانب خواستار دعوی جدید و یا تجدید نظر به رای دادگاه بدوی شوم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام الان که وقت تجدیدنظرخواهی دارید تجدیدنظرخواهی, کنید