مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک بابت مهریه

باعرض سلام برای توقیف ملک میخواستم اقدام کنم متراژ70متر باتوجه به اینکه شوهرم سه تا ماشین بنام خودش بوده اما برای فرار ازدین بنام دخترام زده آیا میشه بااستفاده به اینکه شوهرم توان مالی داشته آپارتمان رو توقیف کنم یاخیر گردش مالی حسابش هم تو این یکسال گذشته 1ونیم میلیارد بوده و یه جای دیگه رو هم اجاره کرده که قابل اثبات چون شماره حساب مالک اون ملک که به حسابش پول واریز کرده هست وهمینطور مبلغ وتاریخ واریز طبق سررسید چک باتشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. فعلا ملک را توقیف کنید تا ببینید همسرتان چه دفاعی انجام میدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فقط یک منزل مسکونی داشته باشد خیر مگر اینکه ارزش آن بالا باشد