مشاوره حقوقی رایگان - یک زن و مرد بدون ازدواج در یک خانه

برادر من بهمراه دوست دخترش دریک خانه زندگی میکنن و با هم رابطه نامشروع هم دارند. و با هم فروش مواد مخدر انجام میدهند. البته برادر من به جرم همراه داشتن مواد چند ماه پیش دستگیر شده و پرونده باز داره. و حکم 3 سال حبس تعلیقی و شلاق گرفته.
من چطور میتوانم این را به پلیس گزارش بدم؟ و آیا این موضوع توسط پلیس به طور جدی پیگیری میشود یا نه؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق تماس با پلیس مواد مخدر با شماره تلفن 110 حتما پیگیری می کنند