مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه

سلام. حدود 14 ماه پیش خانم من با بچه 1ساله خونه رو ترک کرد.اخه تودوران عقد هم زیاد ناز و قهرمیکردولی چون من زندگیمو وست داشتم پا پیش می‌گذاشتم.بیخودسرمسایل کوچیک میرفت دادگاه، اول زندگی... وهمیشه کارش شده بود واسه من رنج و عذاب. بادروغ و تهمت زدن و بی آبرویی، سرصدا، لجاجت، قهر کردن، توقعات بیجا، بدون اجازه مرد کاری روانجام میداد دروغ میگفت، خلاصه باالگویی بدمثله مادرش این شده بود. ازسن کم بازداشتن 2برادربین مردها قنادی کارمیکردکه من قلباباهمه این الگوهای رفتاری غلط مخالف بودم ولی چون چن سالی پدرشون رو بیرون کرده بودن کارمیکردکه اعتیاد مادرش وخرجی خانه رو بده وبه بهانه جهیزیه درست کردن من وهم ساکت کردن. تااخیراکهترک منزل کرد وبه هوای همیشه دنبالش میرم اشتباه کرد. وغرورش اجازه نداد برگردد.درخواست طلاق داده بخاطرنفقه معوقه که به خواسته های خود برسد. من هم ناامیدانه میله به ادامه ندارم ودادگاه ومهریه روخودش انتخاب کرده وادامه بده. من هم وکلا به اجبار نقل مکان میکنم تاازشراین خاندان راحت بشم. اگر توصیه ای داریدممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست موضوع را پیگیری وازخود دفاع کنید. عدم پیگیری برایتان تبعات دارد. درمورد شما راهکارهای قانونی وجوددارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید یکسری اقدامات قانونی انجام دهید در غیر اینصورت دچار مشکل میشوید