مشاوره حقوقی رایگان - کسری صندوق رستوران

سلام وقتتون بخیر
صندوقدار رستوران هستم هنگام کارت کشیدن درکارتخوان با ارور پذیرنده نامعتبر میباشد روبرو شدم و به علت ازدحام مشتریان از توجه به این ارور صرف نظر کردم و در اخر سه میلیون کسری صندوق اوردم.
باتوجه به اینکه خطای پذیرنده نامعتبر است میتواند از سمت ناقص بودن پرونده مالیاتی صاحب کارم باشد مقصر من هستم یا تکلیف خسارت 50 50 میشود یا مقصر کاملا اوست؟
سوال دوم اینکه این تراکنش انجام نشده است آیا امکان پیگیری و پیدا کردن افرادی که کارت کشیده اند اما پولی از حسابشان کم نشده مقدور است؟ارور دستگاه کارتخوان این بود پذیرنده نامعتبر است.

تشکر از حمایتتون.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بانک مربوطه وضعیت را بررسی نمایید