مشاوره حقوقی رایگان - کسری بودجه صندوق

سلام.صندوقدار رستوران هستم
سه میلیون کسری بودجه اوردم
حین کار به علت ازدحام مشتریان بعد از کارت کشیدن در دستگاه کارتخوان با ارور پذیرنده نامعتبر است روبرو شدم ولی توجه نکردم چون سرم خیلی شلوغ بود.
دوتا سوال دارم
پذیرنده نامعتبر چیست ایا مربوط به نقص پرونده مالیاتی صاحب کارم است؟در اینصورت برای پرداخت خسارت کسری بودجه سه میلیون چگونه پرداخت شود؟همه از طرف من 5050نصف نصف یا مقصر صاحب کارم است؟چون من وظیفه ام را انجام دادم مشکل از کارتخوان بوده نه کارت مشتری و این اشتباه سهوا ایجاد شده به هرحال میتوان بخشی از تقصیر یا کل تقصیر را گردن صاحب کارتخوان انداخت؟
سوال بعدی اینکه این تراکنش انجام نشده است آیا امکان پیگیری و یافتن اشخاصی که کارت کشیده اند و پولی ازحسابشان کم نشده مقدور میباشد یا خیر؟

با تشکر از پاسخ و حمایتتون.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پشتیبانی دستگاه کارتخوان موضوع را پیگیری کنید. درصورت کسری صندوق،شما مسول میباشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد