مشاوره حقوقی رایگان - تکرار مزایده و کارشناسی قیمت سکه مهریه

با سلام
1.بنده برای مهریه زمین زوج رو توقیف کردم قیمت سکه سال 96 گرفته شده مزایده زمین سال 97 و در حال حاضر با توجه به اینکه قیمت سکه از 1.5 محاسبه میشود و من برای گرفتن طلاق که به وکالت طلاق گرفتم مجبور شدم سکه رو از 110 به 90 بیارم باید مبلغی هم پس بدهم به زوج. ارزش زمین 180 میلیون هست. و مهریه بنده از قرار هر سکه 1.5 میلیون برای 90 سکه 137 میلیون. ایا راهی هست که دوباره سکه بره کارشناسی؟ چون میگویند بعد مزایده این امکان نیست .
2.زوج بعد دو سال از ترک منزلشون توسط بنده و 2 ماه که طلاق گرفته ام الان شکایت کرده عین طلا یا قیمت به روز میخواهد و فاکتور ارائه کرده چطور ثابت کنم طلایی برنداشته ام؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام.
١- اگر مزايده، صحيحاً اجراء و قبول و تملك صورت گرفته، خير، امكان افزايش نيست.
٢- طبق رويه عملي محاكم، طلا و جواهرات، هبه بوده و قابل رجوع نيستند.