مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری حیوان خانگی پر سر و صدا جلوی در ساختمان و مغازه

مغازه ی جنب ساختمان یک تخم مرغ فروشیه که از یک عدد اردک یا غاز و یک عدد مرغ نگهداری میکنه. مسئله اینجاست که این دو‌ مطلقا جلوی مغازه نیستند و همیشه جلوی درب ساختمان حرکت میکنند،(ساختمان به صورت مجتمع و بیش از 30 واحد داره) علاوه بر اینکه صدای مزاحم غاز یا اردک به راحتی تا در واحد و داخل خانه شنیده میشه و همچنین در ورود و خروج ماشین از پارکینگ مزاحمت ایجاد میکنه، به منظره ی پیاده رو و جلوی در خانه حالت کثیف و بدی داده و یادآور روستاهای دورافتاده ست. شخصا بهشون اطلاع دادم که محدوده ی نگهداری از حیوانات،مزاحم ساکنین ساختمونه، گفت من نمیتونم ببندمشون، فقط مشکل شماست و‌ از خداتون باشه اینجا حالت روستا پیدا کنه.
میخوام بدونم میشه از این مورد شکایت کرد یا خیر...

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. امکان طرح دعوی مزاحمت وجود دارد.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ابتدا اظهارنامه بدهید و بطور رسمی درخواست کنید رفع مزاحمت کند و درصورت عدم توجه با اظهارنامه و استشهادیه محلی و دیگر ادله می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری یا بهداشت موضوع را پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند می توانید شکایت کنید