مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین به بنگاه و ندادن قولنامه به فروشنده

با سلام خسته نباشید ‌.سوالم اینکه من 2 روز پیش ماشین پراید با برگه کارشناسی فروختم به بنگاهی همه کاراشو انجام دادم خلافی عوارض شهرداری آزادراه مالیات نقل و انتقال ولی ازشون هیچ مدرکی ندارم دفتر خانه هم رفتم وکالت 3 ماهه دادم اونجا هم هیچ مدرکی نگرفتم .آخر سر بنگاه اومدم یه قولنامه تک برگی نوشت و قولنامه رو به من نداد .ولی من کل پول ماشینم رو گرفتم ازشون مشکلی بابت قولنامه وجود داره که به من ندادن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حتما قولنامه را دریافت کنید. درصورت عدم تحویل به اتحادیه مراجعه و طرح شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنگاه‌دار بایستی یک نسخه از قرارداد را به شما تحویل می‌داد و یک تخلف صنفی انجام داده است که از طریق اتحادیه مربوطه می‌توانید اقدام به شکایت کنید.