مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش و تعویض پلاک

با سلام بنده یک ماشین سمند فروختم. خریدار هم همزمان ماشین قبلی خود را فروخته حالا من بهش میگم بیا بهت وکالت تعویض پلاک بدم میگه من اول باید پلاک ماشین قبلی خودمو فک کنم روی وسیله جدید بزنم
حالا اگر تو این شرایط خدای نکرده خلافی انجام دهد یا مثلا تصادف منجر به فوت انجام بشود تکلیف چیست؟ درضمن برگ سبز و سند ماشین پیش خودمه قولنامه هن دستی نوشتیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از تاریخ فروش وتحویل خودرو طبق مبایعه نامه کلیه مسولیت های ذکر شده بعهده خریدار است. همچنین میتوانید اقدام به فک پلاک از طریق دادگاه نیز نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قرارداد تنظیم شده مشکل خاصی پیش نمیاد.