مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

با سلام و خسته نباشید من از سال 94تا ب الان ک از همسر سابقم جدا شده بودم هر ماه یک ربع سکه و نفقه پسرمو کارشناس 200هزار تومن نوشتن دیگه از ایشون خبری نشد ک شنیدم زندان هستن وضع مالیشونم خیلی خوبه و همه چی ب نام خواهرشون هست اولین ربع سکه رو ب وقتش نداده بود نامه زدن زندان و خواهرشون برده بود داده بود الان از مجددا زندان هستن شنبه رفتم و مهریه رو 79تا شده بود نوشتن با نفقه پسرمو از زندان هم اعسار فرستاده بود ک ندارم و مثل همیشه ولی رد شده بود نفقه پسرمو با مهریه رو فرستادن زندان و از زندان خودش 2ماه مونده سند گذاشته بوده اومده بوده مرخصی و نرفته بوده برای اولین بار ب پسرم زنگ زد گفت نامه می‌نویسم ب آقای خامنه ای و رد میشه من اینجا بمون نیستم میتونم فقط پول پیش یه خونه رو ب ابجیم بگم بده بیاد بیرون ولی نمیدم تا کم کنن زندان هم نامه ک فرستادن نوشتن اعلام محکومیت و اعسار رد شده فقط با رضایت شاکی می‌تونه بیاد بیرون وکلای محترم می‌تونه نامه بفرسته به آقای خامنه ای و کم بشه بیاد بیرون ؟من دیگه نمیتونم پیداش کنم ک چجوری حقمو بگیرم؟ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.باعنایت به رد درخواست اعسار ایشان،درصورتیکه محکومیت پرداخت نگردد،امکان آزادی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
باید طبق رأی اعسار اقساط را پرداخت کند.