مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه بعد از طلاق

باسلام بنده 18سال پیش باهمسرم طلاق گرفتیم ومهریه ایشان 200سکه بودوبنده 12سکه وپنج میلیون تومان پول نقدوحضانت فرزندمشترک دخترمون رابخاطرالباقی مهریه درحضوردادگاه بذل کردوامضاواثرانگشت زدوخودش هم اقرارکردکه الباقی مهریه رابه خاطرفرزندمشترکمون تاسن رشدباوی باشدقبول کردوبعدارمدتی ازدواج کردومنجرب طلاق شدوبنده ازدواج کردم ودوتافرزندپسردارم وایشان الان بعداز18سال رفته درخواست مهریه به شوراحل اختلاف داده وازاونجابه دادگاه ارجاع دادن ایاایشان میتواندازمن دوباره مهریه بگیردممنون ازشماوکلای خوب

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی اسناد ومدارک طلاق است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل ابراء مهریه ولو به نحو مشروط، عدول از ابراء مسموع نیست و شما در دفاعیات خویش به سند ابراء اشاره بفرمائید.