مشاوره حقوقی رایگان - زور گیری سفته

چند وقت پیش با زور چاقو مبلغ 5 میلیارد از من سفته گرفتن حالا تکلیف من چیه دو ماه گذشته و من شکایتی نکردم انوز

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر دلایلی داشته باشید که بتواند اثبات کند به اجبار از شما سفته گرفته شده است مسئولیتی ندارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید.
زورواجبار باید اثبات شود.