مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

با سلام
من یه واحد آپارتمان از طریق پیش فروش خریداری کرده ام تاریخ عقد قرارداد 95/11/17
تاریخ تحویل 96/3/30
و واحد مورد نظر را طی صورت جلسه در تاریخ 96/6/30 با نواقصات زیاد با وام 35 میلیونی تحویل گرفتم برای تقسیط وام به بانک مراجعه کردم گفتند سود دوران مشارکت شما 22 میلیون شده یعنی وام 35 میلیونی من الان 57.700 میلیون شده با اقساط ده ساله توی قرارداد هم نوشته سود دوران مشارکت بر عهده خریدار میباشد یعنی سود دوران مشارکت بر مبنای چه تاریخی است و مثلا از کی تا کی سود به من تعلق میگیره ؟ لطفا راهنمایی کنید و اگه راهکاری دارید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم چنانچه در قرارداد پذیرفته ایی.دیگر هیچ.یاالله