مشاوره حقوقی رایگان - حدود زمین تعیین کننده ملک است یا متراژ که نوشته شده

زمینی که شمال ان14متر و جنوب آن 20متر شرق آن 17متر و غرب ان14متر سال 88معامله کردم که داخل حیاط یه خونه ویلایی هم داره ولی یه متراژ هم نوشته شده 200متر حالا بعد 14 سال امده میگه من 200متر معامله کردم بقیه زمین را می خواد در ضمن این زمین به 4نفر فروخته شده که الان دومی که پسر صاحب زمین اصلی هست از برادر بزرگش گرفته و به شخص دیگه ای فروخته ادعای زمین میکنه آیا حدود ملاک معامله میشه یا متراژ که 200متر ذکر شده ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی متن مبایعه نامه هست.