مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام. ببخشيد همسرم هر ماه يه مبلغي به حسابم ميزنه ! دادخواست حقوقي و شكايت ترك انفاق انجام دادم، متاسفانه رد شد ! و در هر دو اشاره شده پول به حساب بنده واريز شده پس رد شد !
من بايد چيكار كنم كه ميزان نفقه م تعيين بشه ؟
اين چه قانونیه؟ واقعا ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در همان پرونده حقوقی باید دفاع می شد که هرچند مبلغی واریز می کنند ولی کافی نیست ، تقاضای ارجاع به کارسناس جهت تعیین میزان واقعی و مکفی نفقه دارم. دوباره میتوانید دادخواست بدهید