مشاوره حقوقی رایگان - لایحه برای تجویز ازدواج مجدد در تجدید نظر خواهی

سلام بر حسب دادنامه 1 سال پیش به دلیل عدم تمکین صادر شد درخواست اجراییه کردم برنگشت بعد کیفری از محدوده جغرافیایی زندگی زوجین ومحل عقد وخانواده طرفین در استان دیگه کیفری شکایت کرده والان متواری فراری 2 بار کیفر خواست من صادر شده به علت توهین وتهدید وبار اخر افترا حال سوال اینه درخواست ازدواج مجدد کردم دادگاه حکم ازدواج مجدد صادر کرده الان وکیل گرفته تجدید نظر خواهی کرده به دلیل دو فقره کیفر خواست وانشاه اشتباه قاضی در حکم ازدواج مجدد وبا توجه به اینکه زوجه میخواهد تمکین کنه درخواست رد دعوا کردن با وکیلشون هدف ایشون دور زدن قانون چون در اصفهان 1 ماه پیش درخواست مجدد طلاق 1 طرف کرده به من زنگ زدن برم جلسه نرفتم بعد دوماه پیامک اومد پرونده شما به دفتر خدمات قضایی ارسال شد الان به نظر شما حکم تجدید نظر چی خواهد بود راه دفاع داره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است. درحالت کلی امکان تایید رای بدوی درمرحله تجدید نظر وجوددارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این توضیحات را طی لایحه‌ای در پرونده مربوطه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید تا قاضی در جریان قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید