مشاوره حقوقی رایگان - ثبت چک صیادی

سلام،من و همسرم پارسال به مشکلاتی خوردیم که همسرم برای ضمانت اینکه دوباره خطا نکنه یه چک صیادی ضمانت مهریه امضا کرد و بهم داد ولی برای ثبتش امروز و فردا کرد و منم نخواستم اصرار کنم، الان خطاهاش دوباره تکرار شد و میدونم الان ازش بخوام ثبت نمیکنه برام، اگه خودم از گوشیشون این کارو انجام بدم مرتکب جرم میشم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدون ثبت هم امکان مطالبه و وصول فراهم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله جرم است و مجازات خواهد داشت

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک به عنوان سند عادی اقامه نمایید