مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت تخلیه

سلام بنده مستاجر هستم و یک فقره چک صیادی برای ضمانت تخلیه به موجر دادم آیا نیاز به ثبت این چک صیادی می باشد؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام خیر چک ضمانت نیاز به ثبت ندارد در صورت ثبت ایشان به راحتی می تواند به شخص دیگری انتقال دهد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتما در کنار چک صیادی که به صورت ضمانت صادر می‌کنید، یک قرارداد یا صورتجلسه بین صادر کننده چک و دریافت کننده چک تنظیم کنید و در آن قرارداد به محتوا و مشخصات چک ضمانت و همچنین موضوع و دلیل ضمانت اشاره کنید و در قرارداد نیز ذکر کنید که در صورت تخلف و تخطی از مفاد قرارداد حاصل از به اجرا گذاشتن بدون دلیل موجه چک ضمانتی، شامل اجرای حکم کیفری خیانت در امانت برای گیرنده چک می‌باشد تا گیرنده چک بدون دلیل موجه امکان وصول چک ضمانت صادر شده را نداشته باشد