مشاوره حقوقی رایگان - ثبت چک در صورت مسدودی حساب

با سلام
حساب های بنده بابت مهریه مسدود شده.
تو این شرایط اگر کسی به نام من چک صادر کد ، آیا من میتونم چک صیادی رو به نام شخص سومی ثبت کنم یا ممکن نیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان‌پذیر است با بانک نیز صحبت کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله از طریق بانک پیگیرشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است لیکن برای اطمینان بیشتر از طریق بانک پیگیری بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه ددد ستدمالی و تجاری ممنوع تا حصول رضایت داین یا پرداخت دین

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله ازطریق بانک امکان پذیر می باشدوموضوع را پیگیری نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون با کد ملی در سامانه صیادی وارد می‌شوید اصولاً مانع خواهد شد