مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات مدیر عامل خارج از سهامداران

سلام
من از سوی یک شرکت مهندس مشاور برای سمت مدیرعامل دعوت به کار شدم. میخواستم بدونم چه تعهداتی باید در قراردادم بگیرم که برای بیمه و مالیات به مشکل نخورم. حق امضا اسناد مالی و تعهد آور ندارم و فقط اوراق اداری عادی و مکاتبات
مسئولیت من در موارد فنی چگونه است؟
آیا از دوستان وکلا کسی میتونه با پرداخت حق الزحمه، قرارداد فی مابین رو با تمام ضوابط حقوقی تنظیم کنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایست قرارداد تخصصی توسط وکیل تنظیم گردد.از منوی سایت اقدام نمایید.
امکان تنظیم توسط بنده وجوددارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پشتیبانی سایت درخواست خود را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما مسئولیت خواهید داشت
طبق قانون تجارت در صورت شرط عدم مسئولیت توسط مدیرعامل ، این شرط در مقابل اشخاص ثالث اعتباری ندارد و شما در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت حقوقی و کیفری خواهید داشت مگر و فقط در اساسنامه شرکت ، مسئولیت مدیر عامل محدود شده باشد

و این شرط فقط بین شما و شرکت معتبر است